Voor kinderen met een verstandelijke beperking of speciale ondersteuningsbehoefte is het in de praktijk vaak lastig om deel te nemen aan de reguliere vrijetijdsbesteding. Vaak zouden deze kinderen/ jong volwassenen meer contact hebben met hun leeftijdsgenoten, waardoor ook meer leermomenten ontstaan in de omgang en het samenspel. Zo is er vaak ook meer lichamelijke beweging en zijn er meer positieve leerervaringen in een andere omgeving dan thuis.

Of uw kind nu houdt van lekker (samen) buiten spelen, creatief bezig zijn of van sportieve activiteiten. Het doel van onze vrijetijdopvang is om kinderen in een ontspannen en veilige omgeving een geweldige middag te bezorgen.

“In een veilige en vertrouwde omgeving doelgericht samen spelen, bewegen, leren en ervaren; dat is vrije tijd besteden met professionele ondersteuning!” 

 Woensdag(middag), zaterdag en in vakanties

Op woensdag van 8.30 – 16.30 uur óf van 12.00 – 17.00 uur en zaterdag van 8.30 tot 16.30 uur biedt Wille Speciale Kinderopvang een uitdagend programma op De Wingerd in Damwoude. Ook tijdens roostervrije dagen en in schoolvakanties bieden we opvang.

Tijdens de opvang komen kinderen in contact met leeftijdsgenoten en leren gezamenlijk hun vrije tijd in te vullen. We ondernemen diverse activiteiten gericht op het vergroten van de praktische- en sociaal emotionele zelfredzaamheid om toe te kunnen werken naar maximale zelfredzaamheid.

 

Aanmelden

Als u gebruik wilt maken van Wille Speciale Kinderopvang dan kunt u via onderstaand telefoonnummer contact met ons opnemen. Bel ons gerust, ons team staat u graag te woord.

wille

 

Wille Speciale Kinderopvang
Grote Kerkstraat 4  
8601 ED Sneek
0515 430 630

info@specialekinderopvang.nl

www.specialekinderopvang.nl