Sportdag SO groen, paars en oranje valt in het water, of toch niet!?

Kees KoolVoorpagina

Donderdag 7 juni hadden de SO-groepen groen, paars en oranje hun jaarlijkse sportdag. ’s Ochtends werd gestart met de drie spelonderdelen knotsbal, voetbal en korfbal. Bij het korfbal konden de leerlingen scoren op de korven om vervolgens een lummelspel te spelen. Bij het voetbal werd druk gedribbeld, gescoord en partij gespeeld. In de gymzaal werd knotsbal gespeeld en moesten de leerlingen de ballen uit hun vak slaan. Er waren vier vakken en na drie minuten werd gekeken welk team de minste ballen in zijn vak heeft. Het ging er fanatiek aan toe!

Vanwege de warme temperaturen was er ’s middags een aangepast programma. Normaal zouden er om school allemaal kleine spelletjes gedaan worden. Nu werd er besloten om elke groep waterspelletjes te doen op het grasveld. Het water was niet aan te slepen. Het werd een natte boel maar het was tenslotte ook heerlijk weer!

Na zo’n dag actief bezig te zijn geweest was een lekker ijsje dan ook dik verdiend! Daarbij kregen de leerlingen ook nog eens een diploma mee naar huis.